Denne omeletten er inspirert av en oppskrift fra Trines mektige matblogg. Det er noe med smaken på brokkoli og egg som rimer, og for ikke å snakke om konsistensen.
En enker og lettvint middag på travle ukedager.
DET DU TRENGER
6 egg
6 ss kaldt vann
1/2 ts salt
1 ts nykværnet sort pepper
1 ts smør
1/2 rødløk
1/4 brokkoli, kuttet i tynne skiver
2 poteter75 gram spekeskinke i strimler
75 gram ost i terninger
persille
Knekk eggene i en bolle, tilsett vann, salt og pepper og visp det hele sammen med en gaffel.
Smelt smøret i stekepanna, til det freser. Ha i løk, poteter og brokkoli og stek det til poteten får litt farge og brokkolien er blitt litt myk. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med panna.
Legg på spekeskinke og ost når omeletten begynner å bli ferdig. Strø over persille. Brett den dobbelt, og hvelv den over på en tallerken.
server med en deilig salat og godt brød.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar