Dette er en absolutt favoritt.
Forfriskende suppe med chilikrydder, kokosmelk og urter som tar deg med til Asia på en helt vanlig hverdag.
Den tar 20 minutter å lage og smaker himmelsk på en sur høstkveld!
DETTE TRENGER DU
3 ss solsikke eller annen nøytral olje
4 kyllingbryst fileter i strimler
2 cm ingefær
4 ts rød curry-pasta
2 ts hvitløkpasta
1 liter vann
1 boks kokosmelk
1 liten boks mat-fløte
2 terninger kyllingbuljong
1/2 squash
1 stk gulrot
1/2 pakke sukkererter
1 rød søt paprika
1 ts maldonsalt
saften av en lime
Tilsett oljen i en stor vid jerngryte eller stekepanne. Skru på full varme, og jobb fort! Tilsett strimlene av kyllingfilet i den varme gryta, sammen med raspet ingefær, hvitløk og curry-pasta.
La det steke i to-tre minutter, tilsett vann, kokosmelk, matfløte og kyllingbuljong. Kok suppen i 10 minutter til, tilsett alle grønnsakene hakket i spisestore biter. Smak til med salt og saften av en lime.
Strø over hakket koriander eller bladpersille ved servering, server gjerne med et godt brød til.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar