19. august 2013

Sommersalat med super tunfisksaus

Dette er en god salat som er et helt måltid i seg selv, spises gjerne med godt brød til.

 Passer perfekt til disse varme, deilige, seinsommerkveldene!



Oppskrift

ca: 300 gram røkt skinke
4 kokte egg, kokt i seks minutter
salatblader 
10 sukkererter
2 reddiker i tynne skiver
4 kokte poteter i skiver
ca 1 dl pellede reker
kapers
bladpersille
lime i tynne skiver (om du liker det, jeg elsker lime )


Tunfisksaus

1 boks tunfisk i vann
2 ss kapers
3 ss majones
2 ss presset limesaft
3 dl creme fraiche
litt salt
nykvernet pepper

Hell vannet av tunfisken og bland alt sammen.



Anrett kjøttet på en seng av salatblader. 
Legg på noen skjeer saus på midten og server resten ved siden av.
Dander eggene, rekene og resten av ingrediensene rundt på fatet. 
Strø over bladpersille og kapers til slutt.



Vel bekomme!











Ingen kommentarer:

Norges beste eplekake, med rørosrømme.

Deilige kaker og desserter med eple smaker godt - året rundt. Men det er nå de smaker best, når de er i sesong. Det er lov å si at norske ...

De mest populære innleggene