Superenkel, superrask og supersunn hverdagsmat.
DU TRENGER
4 fileter av laks, 200 gram pr pers
1 ss rapsolje
1 ts smør
1 pakke eggenudler
1 pk asparges, kuttet i biter
2 gulrøtter, kuttet i biter
1 pk sukkererter, kuttet i biter
1 pk asparges, kuttet i biter
2 gulrøtter, kuttet i biter
1 pk sukkererter, kuttet i biter
TIL SAUSEN TRENGER DU
2 dl soya saus
2 ss honning
2 ss balsamico
1 dl av kokevannet etter nudlene
Tilsett olje i stekepannen og varm den opp og tilsett smør. Når smøret slutter å skumme og er blitt litt brunt tilsetter du laksestykken og krydrer den med litt salt og pepper. Stek laksen i ca 3 minutter på hver side, til
den er gyllen utenpå. Noen foretrekker den mindre stekt, det er en
smaksak.
Mens fisken steker koker du nudler etter anvisning på pakken.
Ingrediensene til sausen kan du også sette på på svak varme for her blir alt ferdig omtrent samtidig og dette går fort. Når nudlene er ferdig kokt tilsetter du kokevannet i sausen. Kok opp- og den er ferdig.
Ingrediensene til sausen kan du også sette på på svak varme for her blir alt ferdig omtrent samtidig og dette går fort. Når nudlene er ferdig kokt tilsetter du kokevannet i sausen. Kok opp- og den er ferdig.
Varm
opp en wokpanne og tilsett litt olje og stek grønnsakene i 2-3
minutter. Tilsett de ferdig kokte nudlene og bland de godt sammen med
grønnsakene.
Anrett et fiskestykke oppå en seng av nudler og grønnsaker og dander litt av sausen på tallerkenen med en lett hånd.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar