14. september 2011

Grønnsaksuppe



Dette er en enkel hverdags-suppe basert på høstens fantastiske grønnsaker fra Århus Andelsgård.


Det du trenger for å lage denne nydelige suppen er:
1 liter kaldt vann
2 stk grønnsaksbuljong 
3 små gulrøtter
2 poteter
 1 skive knollselleri
1/2 fennikel
1 liten nepe
2 stilker vårløk
finhakket bladpersille og gressløk 











Jeg fusker bittelitt og begynner med 1 liter kaldt vann og to av disse nydelige grønnsaksfondene som Knorr har utviklet. 
Det gir suppen en fyldigere smak, jeg er i dag ute etter noe som er "lettvint og sunt"









Skrell og vask grønnsakene. Del gulrøtter, poteter, knollselleri, nepe og fennikel i små terninger. 
Kutt vårløken i tynne skiver.




Ha grønnsakene oppi den kokende buljngen og la det småkoke i 10 minutter.








Tilsett så vårløken og kok opp









Ved servering strø over bladspersille og gressløk. 


Server grønnsaksuppen med brød eller flatbrød.




Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Norges beste eplekake, med rørosrømme.

Deilige kaker og desserter med eple smaker godt - året rundt. Men det er nå de smaker best, når de er i sesong. Det er lov å si at norske ...

De mest populære innleggene