14. mars 2012

Kremet Grønnsaksuppe med Salma & Scampi




Dette er en enkel suppe å lage samtidig som den er smakfull, sunn og god. 
Den passer like godt som til lunsj som til en sein kveldsrett!

Dette trenger du til suppen, med tilbehør.
  • 125 g skrelte poteter
  • 125 g blomkål
  • 50 g sellerirot
  • 2 sjalottløk
  • 2 dl kokosmelk
  • 8 dl vann
  • 1 terning klar fiskebuljong, Maggi
  • 3 ss fiskesaus 
  • saften av en halv lime
  • Litt salt og pepper
  • 250 g SALMA
  • 12 scampi
  • 12 trespyd 
Del poteter, blomkål, sellerirot og løk i terninger. Ha i grønnsaker, vann og buljongterning i en stor gryte. Kok til grønnsakene er møre. Mos grønnsakene med en stavmikser. Tilsett kokosmelk.
 Smak til med fiskesaus, limesaft, salt og pepper.









Del salma i terninger og grill dem i stekeovnen sammen med scampi ca 1 minutt på hver side. 
Husk at salma ikke trenger å være gjennomstekt, men kan godt ha en rosa kjerne i midten. 
Tre både fisken og scampi på trespydet.







Vel bekomme!

1 kommentar:

[kjøkkentjeneste] sa...

Hei Eva! Jeg skulle gjerne sendt deg en mail på vegne av Matbloggsentralen, men har ikke adressen din. Kan du sende meg en mail på matbloggsentralen@gmail.com?

Norges beste eplekake, med rørosrømme.

Deilige kaker og desserter med eple smaker godt - året rundt. Men det er nå de smaker best, når de er i sesong. Det er lov å si at norske ...

De mest populære innleggene