12. november 2014

Blåmuggost med honningglaserte nøtter

Deilige, deilige november. Lange mørke kvelder med rufsete vær, gir oss en god grunn til å kreere noe ekstra, til peiskosen.



Vi er inne i den tiden på året hvor nøtter er høyaktuelt nå når vi nærmer oss julebaksten. Jeg har tyvstartet med denne herlige godbiten, blåmuggost med honningglaserte nøtter!

DU TRENGER
3 dl blandede nøtter av det du har. Jeg brukte paranøtter, hasselnøtter og mandler
4 ss honning
4 ss vann
1 blåmuggost
frukt

Varm opp nøttene og honningen i en kjele på medium varme til honningen blir gyllenbrun. 
Tilsett så vannet og la blandingen kjølne. Server nøttene sammen med blåmuggost og frukt. For eksempel druer og pære.


Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Norges beste eplekake, med rørosrømme.

Deilige kaker og desserter med eple smaker godt - året rundt. Men det er nå de smaker best, når de er i sesong. Det er lov å si at norske ...

De mest populære innleggene