Dette er en god salat som er et helt måltid i seg selv, spises gjerne med godt brød til.
Passer perfekt til disse varme, deilige, seinsommerkveldene!
Oppskrift
ca: 300 gram røkt skinke
4 kokte egg, kokt i seks minutter
salatblader
10 sukkererter
2 reddiker i tynne skiver
4 kokte poteter i skiver
ca 1 dl pellede reker
kapers
bladpersille
lime i tynne skiver (om du liker det, jeg elsker lime )
Tunfisksaus
1 boks tunfisk i vann
2 ss kapers
3 ss majones
2 ss presset limesaft
3 dl creme fraiche
litt salt
nykvernet pepper
Hell vannet av tunfisken og bland alt sammen.
Anrett kjøttet på en seng av salatblader.
Legg på noen skjeer saus på midten og server resten ved siden av.
Dander eggene, rekene og resten av ingrediensene rundt på fatet.
Strø over bladpersille og kapers til slutt.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar