Dette er en enkel suppe å lage samtidig som den er smakfull, sunn og god.
Den passer like godt som til lunsj som til en sein kveldsrett!
Dette trenger du til suppen, med tilbehør.
- 125 g skrelte poteter
- 125 g blomkål
- 50 g sellerirot
- 2 sjalottløk
- 2 dl kokosmelk
- 8 dl vann
- 1 terning klar fiskebuljong, Maggi
- 3 ss fiskesaus
- saften av en halv lime
- Litt salt og pepper
- 250 g SALMA
- 12 scampi
- 12 trespyd
Del poteter, blomkål, sellerirot og løk i terninger. Ha i grønnsaker, vann og buljongterning i en stor gryte. Kok til grønnsakene
er møre. Mos grønnsakene med en stavmikser. Tilsett kokosmelk.
Smak
til med fiskesaus, limesaft, salt og pepper.
Del salma i
terninger og grill dem i stekeovnen sammen med scampi ca 1 minutt på hver side.
Husk
at salma ikke trenger å være gjennomstekt, men kan godt ha en rosa kjerne i
midten.
Tre både fisken og scampi
på trespydet.
Vel bekomme!
1 kommentar:
Hei Eva! Jeg skulle gjerne sendt deg en mail på vegne av Matbloggsentralen, men har ikke adressen din. Kan du sende meg en mail på matbloggsentralen@gmail.com?
Legg inn en kommentar