Etter en lang 2.pinsedag på vannet, velger vi å avslutte denne sommerhelgen fylt med sol, varme og en samlet familie med en enkel rett i kveld!
En deilig maritim inspirert rett, super enkel å lage, ferdig på 30 minutter!
DU TRENGER
Kok opp vann med salt og litt olje. Tilsett pastaen og kok etter anvisning på pakken til al dente!
I mellom tiden siler du oljen fra tunfisken.Du trenger 1.75 dl, blir det ikke nok tilsetter du resten med extra virgin olivenolje.Hell så oljen i en kaserolle sammen med finhakket hvitløk, ansjos, paprikapulver og chili.
Stek på middels varme i 4-5 minutter.Legg tunfisken i en stor vid Serveringsbolle og bryt den opp med to gafler. Tilsett tomater, bladpersille, oregano, sitronskskall og sitronsaftSkyll pastaen og la den renne godt av seg og hell den over i severingsbollen, bland. Tilsett den varme oljen, rør og smak til med maldonsalt og nykvernet svart pepper og nyt!
Vel bekomme!
En deilig maritim inspirert rett, super enkel å lage, ferdig på 30 minutter!
DU TRENGER
- 500 gram linguine eller spagetti
- 2 bokser tunfisk i olje
- 3 ts hvitløkpasta
- 4 ansjoser, finhakket
- 1/2 ts røykt paprikapulver
- 1 ts chili pasta
- 3 modne tomater kuttet i små biter
- en stor håndfull bladpersille (jeg brukte i mangel av bladpersille div unge salatblader fra mitt drivhus)
- 1 ss oregano
- finrevet sitronskall av 1/2 sitron
- saften av en sitrom
Kok opp vann med salt og litt olje. Tilsett pastaen og kok etter anvisning på pakken til al dente!
I mellom tiden siler du oljen fra tunfisken.Du trenger 1.75 dl, blir det ikke nok tilsetter du resten med extra virgin olivenolje.Hell så oljen i en kaserolle sammen med finhakket hvitløk, ansjos, paprikapulver og chili.
Stek på middels varme i 4-5 minutter.Legg tunfisken i en stor vid Serveringsbolle og bryt den opp med to gafler. Tilsett tomater, bladpersille, oregano, sitronskskall og sitronsaftSkyll pastaen og la den renne godt av seg og hell den over i severingsbollen, bland. Tilsett den varme oljen, rør og smak til med maldonsalt og nykvernet svart pepper og nyt!
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar