18. desember 2014

Hjemmelaget Snickers

Dette er den beste konfekten jeg noengang har laget og den er sterkt avhengighetsdannende!



Hjemmelaget snickers:

Form, liten langpanne 20x30 cm, med bakepapir i bunnen. 

Den lages i fire lag og den må inn i kjøleskapet for å stivne mellom lagene.

1. lag, Sjokolade.
1 stor plate Freia Melkesjokolade, 250 gram
4 ss peanøttsmør





Tilsett sjokoladen og peanøtt smøret i en liten kjele og smelt
 den på lav varme. 

 Fordel sjokoladen i formen og sett den i kjøleskapet til den
 har stivnet.


2.lag, nugat.

60 gram usaltet smør
210 gram sukker
4 ss Vikingmelk
4 ss peanøttsmør
1 glass Marshmallows Fluff
200 gram salte peanøtter
1 ts vaniljeekstrakt

Ha smør, sukker og kondensert melk i en kjele og rør sammen 
på middels varme. 
Kok opp og la det koke i noen minutter mens du rører hele tiden. 
Trekk kjelen tilside og tilsett peanøttsmør, marshmallowfluff og 
 vaniljeekstrakt. 
Rør til alt er godt blandet og tilslutt vender du inn peanøttene. 
 Fordel nugaten i formen og sett den i 
kjøleskapet til den har stivnet.





3. lag, Karamell.

2 poser smørbukk karameller
4 ss Vikingmelk

Ta papiret av karamellenne og tilsett de og Vikingmelken i en kjele.
 La de smelte på middels varme til karamellsausen er flytende og klumpfri. Fordel karamellen i formen og sett den i kjøleskapet til den har stivnet.




4.lag, sjokolade.

I stor Plate Freia melkesjokolade, 250 gram
4 ss peanøttsmør

Tilsett sjokoladen og peanøtt smøret i en liten kjele og smelt 
den på lav varme. 
Fordel sjokoladen i formen og sett den i kjøleskapet til den har stivnet.



FINITO!!!

Ta formen ut av kjøleskapet og skjær Snikersen i store munnfuller og nyt! ♥



Jeg oppbevarer den i kjøleskapet da den smelter i romtemperatur!





Vel bekomme!















Ingen kommentarer:

Norges beste eplekake, med rørosrømme.

Deilige kaker og desserter med eple smaker godt - året rundt. Men det er nå de smaker best, når de er i sesong. Det er lov å si at norske ...

De mest populære innleggene