Dette er et saftig, velsmakende og godt brød. Spesielt egnet for de som ikke tåler hvitt mel. Et brød som stabiliserer blodsukkeret og gir en metthetsfølelse som varer.
Til ett brød trenger du:
4 egg
6 dl hvetekli, jeg har noen ganger brukt havrekli men da blir det mer kompakt
1,5 dl rømme, jeg har flere ganger brukt Gresk Yougurt og det funker helt greit
1 dl solsikkefrø
1 dl sesamfrø
4 ss linfrø
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss rapsolje
Visp eggene i en bakebolle og tilsett resten av ingrediensene.
Stekes i en smurt brødforrm eller en brødform kledd med bakepapir på 180 grader i 50 minutter på nederste rille.
Velbekomme!
2 kommentarer:
Dette har jeg faktisk fått oppskrift fra av noen andre- tro oppskrift var litt annerledes...men jeg har veldig lyst å prøve det snart. Nå blir det lukus problem med to oppskrifter å prøve...hehehe...
Ja, det er luksus :) Det er bare jeg som spiser dette brødet hos oss så jeg skjærer det i skiver og fryser de. Så tar jeg ut av fryseren og tiner de over natten eller tar ut av fryseren og rett opp i tosteren! :)
Legg inn en kommentar